WE DELIVER THE TASTE OF THE WORLD

Приготвяме
над 2.4 милиона 
храни годишно
Обслужваме
над 50 авиокомпании
клиенти
Приготвяме
над 5 600 
храни всеки ден
Производство на храна
Асемблиране
Доставка
Почистване
Допълване

Производство на храна

Използваме сертифицирани местни и международни доставчици на проукти. Ние управляваме процесът по производството на храна, за да гарантираме спазването на безопасността на храните и тяхната спецификация. 

Асемблиране

Имаме цялостна "хладилна верига", порцираме и сглобяваме менютата и подготвяме количките за обслужване. Чедкмеджетата и подносите се подготвят и зареждат в количките. Количките за всеки полет се подготвят за тованете в камиона. 

Доставка

Зареждаме количките в хладилни специализирани камиони за транспортиране до летището. На борда на самолета зареждаме неговата кухня с колички с храните в тях. Нашият оперативен отдел управлява динамичният процес по всяко време на денонощието. 

Почистване

Разтоварените количките от пристигащите самолети се дезинфекцират. Отпадъците се сортират за рециклиране, а международните отпадъци се обработват според регулациите. Порцеланът и приборите се измиват и стерилизират. 

Допълване

Специализиран софтуер контролира процесът по доставките и извлича данни на база зареждане. Артикулите включват прясна храна, продукти собственост на авиокомпанията, акцизни стоки и всички други продукти качени на борда. 
 

Защо да изберете Силвър Уингс

Оперативно превъзходство  
Авиокомпаниите могат да се насладят на най-доброто в класа представяне, като същевременно надхвърлят очакванията на пътниците.

Качество
Специализиран доставчик на храна означава последователно спазване на продуктовите сецификации, намаляване на недостиг и спазване на високи стандарти за здраве и безопасност при храните. 

Гъвкавост
С голяма производствена сграда и складови помещения, ние можем да се справим с голям брой полети, като същевременно отговаряме бързо на динамични заявки на клиенти и авиокомпании.